Un Herlesi (8 AY +)


















Malzemeler:
2 yemek kaşığı un
1/2 yemek kasigi tereyagi
1 çay bardağı su





Hazırlanışı:
Teflon bir tavada tereyagini eritin, unu katin ve 1-2 dakika kavurun.
Un hafif sari bir renge dönüsürken, suyunu ekleyip, tahta bir kasikla sürekli karistirarak muhallebi kivamina gelinceye dek pisirin.
Un herlesi kaynamaya basladiktan 1-2 dakika sonra ocaktan alin.
Iliyinca bebeginize yedirin.
Afiyet olsun .

Değerli hanımlar ve beyler biliyorsunuzki bir yemeği yemek yapan içindeki sevgidir sizlere verdiğimiz tarifler içerisindeki malzemelere sevginizide katmayı unutmayın Dünya Mutfağı Yemek Tarifleri afiyetler diler.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler