Malzemeler
- 160 GR BİTTER ÇİKOLATA
- 1 BARDAKTAN 2 PARMAK AZ UN
- 4 YUMURTA
- 1 BARDAK ŞEKER
- 1 BÜYÜK KASE TYAĞ
Hazırlanışı
- ÇİKOLATALARIMIZI VE TYAĞIMIZI BENMARİ USULU ERİTELİM .
- 4 YUMURTANIN BEYAZINA YARIM BARDAK ŞEKERİ EKLEYELİM VE KAR YAPALIM .
- 4 YUMURTANIN SARISANADA DİĞER TÜM MALZEMELERİ EKLEYELİM .
- KATI HARCIMIZA YUMURTA KARIMIZIDA EKLİYORUZ .
- KURALIMIZ SAAT YÖNÜNDE VE EZMEDEN, HAVALANDIRMADAN KARIŞTIRMAK.
- KARIŞIMIMIZI YAĞLANMIŞ BORCAMA DÖKELİM .
- 180 DERCEDE PİŞİRELİM .
-
- BU BROWNİNİN ÖBÜRKÜNDEN FARKI İÇİNDE ÇİKOLATA OLMASI.ÇİKOLATNIN ETKİSİ TABİİKİ HARİKA .HATTA BAZI DİLİMLERDE ISIRINCA ÇİKOLATA AKIYOR:))))))))))))
ÜZERİNEDE 1 BARDAK ÇİKOLATA ERİTTİM VE DÖKTÜM:)))))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder