BROWNİ




Malzemeler

  • 160 GR BİTTER ÇİKOLATA
  • 1 BARDAKTAN 2 PARMAK AZ UN
  • 4 YUMURTA
  • 1 BARDAK ŞEKER
  • 1 BÜYÜK KASE TYAĞ

Hazırlanışı

  • ÇİKOLATALARIMIZI VE TYAĞIMIZI BENMARİ USULU ERİTELİM .
  • 4 YUMURTANIN BEYAZINA YARIM BARDAK ŞEKERİ EKLEYELİM VE KAR YAPALIM .
  • 4 YUMURTANIN SARISANADA DİĞER TÜM MALZEMELERİ EKLEYELİM .
  • KATI HARCIMIZA YUMURTA KARIMIZIDA EKLİYORUZ .
  • KURALIMIZ SAAT YÖNÜNDE VE EZMEDEN, HAVALANDIRMADAN KARIŞTIRMAK.
  • KARIŞIMIMIZI YAĞLANMIŞ BORCAMA DÖKELİM .
  • 180 DERCEDE PİŞİRELİM .
  •  
  • BU BROWNİNİN ÖBÜRKÜNDEN FARKI İÇİNDE ÇİKOLATA OLMASI.ÇİKOLATNIN ETKİSİ TABİİKİ HARİKA .HATTA BAZI DİLİMLERDE ISIRINCA ÇİKOLATA AKIYOR:))))))))))))
ÜZERİNEDE 1 BARDAK ÇİKOLATA ERİTTİM VE DÖKTÜM:)))))


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler