KIYMALI KAT KAT BÖREK

 HERKESE MERHABA.BENİM ARTIK KLASİKLEŞEN BİR BÖREĞİM OLDU BU KATMER BÖREK.

BU SEFER MİSAFİRLERİME KIYMALI YAPTIM...HIMMMMMMMMMM HARİKA OLDU:)))))))))))

 3 KASE UN
2 YKAŞ. YOĞURT
2 YK SİRKE
1TKAŞ. TUZ
125 GR TYAĞ
ALDIĞI KADAR UN

TÜM MALZ. YOĞURALIM .
SERT BİR HAMUR ELDE EDELİM .
HAMURUMUZU İKİYE BİLELİM .
HER HAMURUDA ONARLIK AYIRALIM .
TOPLAMDA ELİMDE 20 BEZE OLSUN.

İLK ONLARLIK GRUBU TATLI TABAĞI KADAR AÇALIM .
HER KATIN ARASINA ÇOK BOL ERİMİŞ TYAĞ SÜRELİM .
SON KATIDA AÇIP ÜZERİNE KOYALIM ANCAK YAĞLAMAYALIM VE B. DOLABINA KALDIRIP YAĞI DONAN KADAR BEKLETELİM .

İKİNCİ ONARLIK GRUBUMUZADA AYNI İŞLEMİ UYGULAYALIM .
YAĞI DONAN HAMURUMUZU ALALIM VE ÇOK İNCE OLAMAYCAK ŞEKİLDE AÇALIM .

SİGARA BÖREĞİ TARZINDA KESELİM MALZ. EKLEYELELİM .
RULO SARALIM .

ÜZERİLERİNE YUMURTA SARISI SÜRELİM VE 180 DERECEDE PİŞİRELİM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN



İÇ HARÇ OLARAK BEN BU SEFER KIYMALI YAPTIM..ENFES OLDU..KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM ARKADAŞLAR SİZİ ASLA UTANDIRMAYACAK NEFİS BİR BÖREK OLUYOR:)


Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler