Barilla makarnayı haşladıktan sonra,biraz yağ,domates,sarımsak ve ot çeşitlerini atıp biraz pişirin.
İyice kavrulmaya yakın makarnaları ekleyip karıştırın.
Sonra servis tabağına alıp,üzerlerine kaşar peyniri serpiştirin.
Et yemekleri yanında veya sade olarak afiyetle yiyiniz..))
Kuzu kaburgalar 3-4 saat suda bekletilip pişirilir.
Suyunu çekince, mantarlar atılıp pişirilir.
Mantarlar çok sulandığı için, bu aşamada pişme süreci uzayabilir.
İyice suyunu çekip kavrulmaya başladığında,kırmızı biberler içersine atılır.
Üzerine hangi otları seviyorsanız, onları ekleyip, 6-7 dk kavurup servise hazır ediniz.
Yoğurtlu soğuk buğday çorbası
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder