MAYALI HAMURDAN SUCUKLU-KASARLI TOST


Dün yaptigim pizza hamurundan arta kalaniyla ne yapayim diye düsünürken neden olmasin deyip, aklima tost yapma fikri geldi. Iyi ki düsünmüsüm, cünki cok lezzetli yeni bir tarife sahip oldum:). Cocuklar da cok begendiler, mutlaka denemenizi öneririm.




Malzemeler:


Istediginiz miktarda bir mayali hamur (isterseniz arsivimdeki pizza hamurumun tarifinden yararlanabilirsiniz)


sucuk, kasar ve az miktarda tereyagi ya da margarin




Yapilisi:


Hamurlarinizi limon büyüklügünde bezelere ayirin. Her bezeyi pasta tabagi büyüklügünde acip yarisina iki dilim kasar ve iki-üc dilim sucuk koyup diger yarisini üzerine kapatip kizgin tost makinesinde bastirin. Pisince dilerseniz üzerlerine tereyagi sürebilirsiniz. Eger tost makineniz ocak üstü ve aliminyum ise yagi önceden hamura veya makinaya sürmenizde fayda var. Ve tabiiki sicak sicak yerseniz, daha lezzetli oluyor.




Afiyet olsun!
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler