ÖZEL PİLAV

                                                                                    
   

BU PİLAVI GÜNAYDIN ET LOKANTASINDA GÖRMÜŞTÜM .EVE GELİP HEMEN DENEDİM.BENİM FAVORİ PİLAVLARIMDANDIR.MİSAFİR İÇİN İDEAL OLUYOR.ASIL TARİFİNDE NOHUTTA VARDI.BEN KOYMUYORUM

3 BARDAK PİRİNÇ ISLATILIR
1 KR BİBER KABUKLARI SOYULARAK KÜP KÜP DOĞRANIR.
1 HAVUÇ RENDE OLUR
1 KASE BEZELYE
250 GR PARÇA ET PİŞİRİLİR ORTA KARAR DİDİKLENİR
TENCEREMİZE 1KASE TYAĞ 3 YK SIVI YAĞ İLE  PİRİNÇLERİ ALALIM İÇİNE KR BİBER VE HAVUÇLARIDA KOYUP KAVURALIM.İYİCE KAVRULDUKTAN SONRA İÇİNE ETLERİNİ BEZELYESİNİ TUZUNU VE KBİBERİNİ EKLEYELİM 3 BARDAKTA KAYNAR SUYUNU KOYUP ALTI KISIK BİR ŞEKİLDE PİŞİRELİM.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler