ŞEKERPARE TARİFİ




EVETT YİNE BİR ANNİŞKO TARİFİ DAHA:)))))))))))))))))

ANNEMİN ELLERİNDEN ÖPER TARİFİ SİZİNLE PAYLAŞIRIM.....
HAMURU::::::
1 PAKET MARGARİN
1 BARDAK PUDRAŞEKERİ
4 YKAŞ. İRMİK
2 Y.KAŞ HİNDİSTANCEVİZİ
2 YUMURTA
4 BARDAK UN
1 PK KABARTMATOZU

ŞERBET:::::::::::::
3 BARDAK ŞEKER
4 BARDAK SU
YARIM LİMON

HAMURUMUZU YOĞURALIM.ŞEKİLİNİ VERİP 180 DERECEDE PİŞİRELİM
FIRINDAN ÇIKINCA SOĞUMUŞ OLAN ŞERBETİMİZİ DE DÖKELİM.....

BU ŞERBETLİ TATLILARDA ;
TATLIYA ŞERBETİ DÖKTÜKTEN SONRA ALTI ŞERBETİ ÇEKİNCE,AYNI BÜYÜKLÜKTE BİR TEPSİYLE TERSDÜZ EDİN Kİ HEM ALTI HEM ÜSTÜ EŞİT ISLAKLIKTA OLSUN............
BAZI ŞERBETLİ TATLILARIN SADECE ALTI ISLAK, ÜST KISMI KURU OLUR...BİZ O HATAYA DÜŞMEYELİM:))))))))

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNNNNN...........








Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler