TAVUKLU BULGUR PİLAVI


250 GR KUŞBAŞI TAVUK
2 BARDAK BULGUR .
3.5 BARDAK SU ÖLÇÜSÜDÜR.
TENCEREYE TAVUK ETLERİNİ VE 5 DİŞ SARIMSAĞI  ALALIM KAVURALIM PİŞTİKLERİNDE İÇİNE BULGURLARI EKLEYELİM TANE TANE OLANA KADAR KAVURALIM.İÇİNE 2 DOMATES RENDESİ 1T.KAŞ.SALÇA EKLENİR TUZ K.BİBER KOYULUP BİRAZ DAHA KAVRULUR.
3.5 BARDAK KAYNAR SU İLAVE EDİLİR.SUYU ÇEKENE KADAR PİŞİRİLİR.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler