Tuzlu Kuru Pasta Tarifi


MALZEMELER:

  • 125 gr (yarim paket margarin)
  • 200 gr un
  • 50 ml sivi krema (ben biraz daha cok koydum)
  • bir tatli kasigi tuz
  • üzeri icin, iki yumurta sarisi, susam, cörekotu

( bu malzemeden yaklasik 35-40 adet cikiyor)

YAPILISI:
Yumurta sarilari haric tüm malzemeyi yogurup özlü bir hamur elde edin. Bu hamuru yaklasik iki saat buz dolabinda bekletin. Daha sonra yagli kagit serilmis tepsiye, hamurdan kücük parcalar koparip, sekil vererek dizin. En son üzerlerine yumurta sarisi sürüp cörek otu ve susam serpin. 170 dereceli firinda 20-25 dakika pisirin.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler