ZEYTİNYAĞLI KABAK

 MALZEMELER:


1 KG KABAK
1.5 HAVUÇ
2PATATES
1K.FİN. PİRİNÇ
1YK TUZ
1TK ŞEKER
YARIM K.FİNCANI Z.YAĞ
2 SOĞAN

YAPILIŞI:
SOĞANLARI İNCECİK KIYALIM VE ZYAĞ İLE İYİCE SOTELEYELİM.
İYİCE ÖLEN SOĞANLARA MALZ. EKLEYELİM .
TAM AYNI HİZADA SUYUNUDA DOLDURALIM .
KISIK ATEŞTE SUYUNU VERİP ,GERİ ÇEKENE KADAR PİŞİRELİM .
ÇOK KOLAY, PRATİK VE VİTAMİNLİ BİR YEMEK .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler