ÇİKOLATA SOSLU ALMAN PASTASI





HAMURU:
1PK YAŞ MAYA
1 BARDAK ILIK SÜT
2 YUMURTA
YARIM SU BARDAĞI ŞEKER
150 GR TYAĞ
ALDIĞI KADAR UN.


KREMASI:
2 YUMURTA SARISI
YARIM LİTRE SÜT
2YKAŞ. NİŞASTA
1YKAŞ. UN
5Y.KAŞIĞI ŞEKER.

MUHALLEBİMİZİ PİŞİRELİM .
İYİCE ILINDIKTAN SONRA İÇİNE 1PK.ÇİĞ KREMA KOYALIM VE ÇIRPALIM.

PİŞEN ILINAN HAMURLARIMIZIN ARASINA KREMAMIZI KOYALIM .

ÇİKOLATA SOSU İÇİN ;2 PKT ÇİKOLATAYI ERTİTTİM İÇİNE YARIM PAKET ÇİĞ KREMA KOYDUM......HIMMMMMMMMMMMM......:))))))))))))))))))

 
BUNLARDA BAŞKA BİR SEFER PORSİYONLUK YAPTIKLARIM....

YUMUŞAK HATTA HAFİF ELE YAPIŞAN BİR HAMUR OLUCAK.

ALT VE ÜST KISMINI MERDANEYLE ÇOK AZ İNCELTİN.
EN AZ 1 PARMAK KALINLIĞINDA OLSUN.

BARDAKLA YUVARLAKLAR ÇIKARTIN .
TEPSİMİZE DİZİN VE 1.5 SAAT ÜZERİNE TEMİZ BİR BEZ ÖRTÜP DİNLENDİRİN..

HAMURLARIMIZ MAYALANINCA 175 DERECEDE PİŞİRELİM




AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNNNNNN..............




Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler