Hazırlanışı
Antrikotlar çok az yağla tavada pişirilir.
Suyunu çekip kızarmaya başladığında,üzerlerine 2-3 dilim abaza peyniri konulur.
Peynirlerin üzerlerine kekik ve pul biber serpiştirlir.
1 tatlı kaşığı salça, 1/2 çay bardağı su ile karıştırılıp peynirlerin üzerine gelmeyecek şekilde tavaya ilave edilip,peynirler eriyene kadar pişirilir.
Soğanlar halka doğranıp başka tavada çevrilir.
Antrikotlarla servis edilir.
Not:Mutlaka sıcak yenilmeli..)
Patatesler soyulup halka olarak doğranıp hafifçe salça ile karıştırılır.
Kızgın yağda kızartılıp antrikotun yanında servis edilir.
Dilerseniz buğuda pişirdiğiniz sebzelerlede servis edebilirsiniz.
Afiyetler olsun..
Hayırlı sahurlar..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder