günaydında görüp eve gelince denediğim etli pilavın--özel pilavın-
tavuklusunu denedim .
uydurdum:))))))))
biz bayıldık.çocuklar bile çok sevdiler.
tavsiye ederim hem şık duruyor hemde çok leziz:)))))))
2 BARDAK PİRİNCİ KAYNAR VE TUZLU SUDA 1 SAAT BEKELETELİM.
SIVIYAĞ OLAN TENCEREMİZE KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ 300 GR TAVUĞU ALALIM VE İYİCE KAVURALIM .ARDINDAN,
2 KR BİBERİ-KABUKLARI SOYULMUŞ-
VE 1 HAVUCU KOYALIM .RENKLERİNİ VERENE KADAR KAVURALIM.
İÇİNE PİRİNÇLERİMİZİDE İLAVE EDELİM.
PİRİNÇLER TANE TANE OLANA KADAR KAVURALIM.
1 BARDAK HAŞLANMIŞ NOHUTUDA İLAVE EDELİM .
2.5 BARDAK KAYNAR SU VE TUZUNUDA EKLEYELİM .
ALTI KISIK BİR ŞEKİLDE SUYUNU ÇEKTİRELİM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder