İKRAM BAHANE DOSTLUK ŞAHANE :))


Bugün sizlere kendi tariflerimi vermeyeceğim bu sefer bayramda biricik dostum nurdanıma yaptığım ziyaretten ve bize hazırladığı mamalardan bahsedeceğim. Mamalara geçmeden önce size nurdancımdan bahsedeyim biraz.

Hani size daha öncede bahsettiğim 5 yıl öncesine uzanan bir sanal dost meclisim vardıya işte nurdanımda o meclisin en kıdemli üyelerinden . Bakmayın siz sanal dediğime harbi dostluklardan bile daha iyi bizim dostluğumuz. Birimiz ağlasa hepimiz ağlarız, birimiz gülse hepimiz güleriz , birimizin bir sıkıntısı olsa anında yanında biter teselli veririz , çocuklarımızı beraberce büyüttük sayılır biz dost olduktan sonra kaç çocuk geldi dünyaya , o çocuklar çok şanslıydı çünkü doğum anını hevesle bekleyen bir sürü teyzesi vardı.Sevgili nurdanımın biricik kızı zümramızda o şanslı bebeklerden biri. Nurdancım epey sıkıntılı ve uzun geçen bir bekleyişin ardından kavuştu zümrasına. " hülyaaa bu çok küçük nasıl büyüyecek" dediği günler daha dün gibi. Ama bakın siz zümrama kocamaan olmuş büyümüşte bir yerlere sığamaz olmuş.


Canım nurdanım birde buradan teşekkür etmek istedim sana. Güzel yüreğine sağlık tatlım misafirperverliğine , sıcaklığına, samimiyetine ve herşeyden önemlisi dostluğuna çok teşekkürler canım. Zümramı ve senii kocaaman öpüyorum sayende çok gezel bir gün geçirdim. En kısa zamanda tekraralamak dileğiyle...

İşte karşınızda 3 silahşörler :) Hazal , zümra ve benim küçük prensesim ceydam


Vee sırada mamalarımız var nurdanın tariflerini yolladığı zaman hemen sizlerle paylaşacağım şimdilik resimlerle idare edeceğiz mecburen...

İlk sırayı en çok sevdiğim börek olan su böreğine vereyim dedim. Nurdancım bu böreği hazır su böreği yufkası ile yapmış kendisi söylemese farkedilmeyecek derecede güzel olmuştu. Tıpkı elde açma gibiydi. Kesinlikle tavsiye ederim sizde su böreğini seviyor fakat yufka açmak istemiyorsanız hazır su böreği yufkası alın bol tereyağıyla elde açmadan hiç bir farkı kalmıyor emin olabilirsiniz.

İşte tuzlu kurabiyelerimiz bebekler kemire kemire yedi bu kurabiyelerden görmeniz lazımdı.


Hazalcığımın en çok sevdiği un kurabiyesi. Nurdan teyzesinin içine doğmuş sanki.

Çikolata soslu pastamız

Elmalı Pastamız . En alt sırasında elmalar dizilmiş üzerine kek hamuru hazırlanıp pişirilmiş ve krem şanti ve damla çikolatalarla süslenip harika bir lezzet oluşturulmuş.

Ellerine sağlık nurdancım hepsi harikaydı...

Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler