ERENLER ÇORBASI

 
 
Malzemeler
1 tane tavuk göğsü
1 su bardağı çorbalık erişte
2,5 litre su
1 su bardağı haşlanmış nohut
2 yumurta sarısı
1 limonun suyu
nane, tuz
Yapılışı
2,5 litre suya tavuk ve tuzu ekleyip pişirin. Pişen tavuğu sudan alıp içerisine erişteyi katıp pişirin. Tiftiğiniz tavuk ve nohutu ekleyip 5 dakika daha pişirin. Limon suyu ve yumurta sarısını çırpın. Çorbanın suyundan alıp ılıştırın. Çorbaya terbiyesini ekleyip bir taşım kaynatın. Gerekirse su ilavesinde bulunun. Tereyağında naneyi kızdırıp çorbanın üzerine gezdirin.
 
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler