PAZI SARMASI...

Merhaba arkadaslarim!!!
Uzun bir aradan sonra kaldigimiz yerden devam insallah:))ne cok ozledim aslinda hepinizi!!!bu blog isi insanda bir muddet sonra tiryakilik yapiyor:)) ve ben gercekten bu ortami cok seviyorum...beni unutmayan butun gonul dostlarima cokk ama coook tesekkur ediyorum tekrar tekrar...
Bebisle simdilik aramiz cok  iyi "o" uyuyarak buyumeye bense dinlenmeye calisiyorum:))
O guzel yorumlariniz icinde cok ama cok tesekkur ediyorum,iyiki varsiniz!!!

Ayrica canim Deniz'ime coook tesekkur ederim ilgisi icin,yuregi guzel arkadasimm...


Bu aradada mutfagimi cok ozlemisim ve onla hasir nesir oluyorum;))
cok sevdigim pazinin bi diger adiylada pezigin sarmasini paylasmak istiyorum...
simdilik sevgiyle kalin..


Malzemeler:
*200 gr kiyma
*1 buyuk boy kuru sogan
*2 bardak bulgur 
*1 bardak dolmalik pirinc
*2 yemek kasigi salca
**yarim cay bardagindan biraz daha az sivi yag
*karabiber
*tuz,nane
*bir demet pazi

Yapilisi:


*****ilk olarak soganlari ince ince dograyalim cig kiymamizin uzerine diger butun malzemelerle ilave edip iyice karistiralim(ben cigden yapiyorum kiymayi)dilerseniz kavrularakta olabilir.
Hafif hasladigimiz pazi yapraklarini ic harcimizdan koyup saralim.Tenceremize yuvarlayarak dizdikten sonra uzerine gececek kadar su ilave edelim ve uzerine sikica bir tabak yerlestirip kapaginida kapatip pisirelim...

afiyet olsunnn:))
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler