MALZEMELER:
Bir küçük boy karnıbahar,
2 yumurta,
1 su bardağı yoğurt,
yarım çay bardağı sıvı yağ,
Rendelenmiş kaşar peyniri,
1 yemek kaşığı un,
tuz,pulbiber,karabiber.
HAZIRLANIŞI:
Karnıbaharları çiçek çiçek koparıp haşlıyoruz.
Kaşar peyniri hariç tüm malzemeleri karıştırıyoruz.Haşlanmış karnıbaharları fırın kabımıza alıp hazırlamış olduğumuz sosu üzerine döküyoruz.Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında ortalama 20 dk. kadar pişiriyoruz.Fırından almadan önce üzerine rendelenmiş kaşarları döküp kaşarlar eriyince fırından çıkarıp servis ediyoruz.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder