MALZEMELER;
Bir orta boy Karnabahar,
1 yumurta,
1 rendelenmiş soğan,
yarım su bardağı un,
karabiber,pulbiber,tuz,
2 su bardağı kaşar peyniri,
bir kaç demet dereotu (incecik doğranmış).
HAZIRLANIŞI:
Öncelikle karnabaharı haşlıyoruz.Yoğurma kabına alıyoruz.İyice eziyoruz.Diğer malzemeleri karnabahara ekleyip yoğuruyoruz.Fırın kabımızı yağlayıp harcımızı yayıyoruz.üzerine minik minik doğranmış tereyağı ekliyoruz.Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişiriyoruz.Fırından çıkmaya yakın üzerine dilimlenmiş kaşar peynirini koyup tekrar fırına sürüyoruz.5 dk sonra fırını söndürüyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder