Kabak kızartması

Kabak kızartması



Malzemeler

1 kilo kabak—3 yumurta—2 çorba kaşığı un—tatlı kırmızı toz biber,tuz,sıvı yağ.



Yapılışı

Kabaklarımızın kabuklarını bir bıçak yardımı ile kazıyalım ve yıkayalım.Sonra uzunlamasına ince dilimler halinde keselim.Diğer tarafta bir kapta yumurta.biber,tuz ve un çatalla iyice çırpılır.Kabaklar bu bulamaca batırılarak sıvı yağda kızartılır.servis tabağına alınan kabakların üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirilerek servis yapılır.Afiyet olsun...
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler