PORÇİNİ-İSTİRİDYE MANTARI

 HERKESE MERHABA:))))))))

BEN OLDUM OLASI MANTARA BAYILIRIM......
HELE PORÇİNİ ,İSTİRİDYE MANTARINA DAHADA BAYILIRIM......

İSTİRİDYE MANTARI AYNI ET LEZZETİNDE,BESİN DEĞERİ AÇISINDANDA AYNI ET GİBİ......YANİ ONA ET MUAMELESİ YAPMAK LAZIM.))))))))

BEN DÜDÜKLÜDE 15 DAKİKA SU İLE PİŞİRİYORUM,YUMUŞAYAN MANTARLARIMA İŞLEM UYGULUYORUM.DÜDÜKLÜYE MANTARLARI KOYUYORUM 1 BARDAK KADAR SU EKLİYORUM.TUZ KOYMADAN 15 DAKİKA PİŞİRİYORUM.

PİŞEN MANTARLARI TYAĞ KOYDUĞUM TAVAYA ALDIM ,HAVUÇLARLA BERABER SOTELEDİM.
HAVUÇLAR YUMUŞAYINCA İÇİNE ;
TUZ
K. BİBER
FESLEĞEN
MISIR
KREMA KOYDUM.

LEZZETLER BİRBİRİNE ÇOK YAKIŞTI ,AFİYETLE YEDİK....

TAVSİYEMDİR:))))))))))))
 

 



 

 


 



 
 MANTARLARI GÜZELCE YIKIYORUM...YIKANMAZ DEMEYİNNN ÇOK PİS OLUYORLAR:)))))))))))

HAVLU KAĞITTA İYİCE KURULUYORUM....




 

 BUDA BAŞKA BİR DENEMEM ARPAŞEHRİYEYLEDE ÇOK YAKIŞTI.......

GEÇEN GÜN DÜRÜME KAŞARLA SARDIM YEDİM...OFF ODA ÇOK GÜZELDİ:))))))))
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler