Pratik bilgiler--
l-Bardaklar iç içe girdiği zaman aman dikkat tehlike yaratmayın sıcak suda bardakları bekletin veya içerde kalan bardağa bir parça buz koyun bardaklarınız kurtulacaktır.,
2-Patates püresi hazırlarken içine tuz atarken biraz şekerde koyarsanız daha leziz püre yaparsınız.
3-Patates haşlarken suyuna bir kaşık sirke ilave ederseniz patateslerin sapsarı ve lezzetli pişer.
4-Peynir kabınıza bir adet kesme şeker koyarsanız peyniriniz küflenmez sararmaz.
5-Fırınınızdaki kötü kokuları yok etmek için yanmaz bir kaba yarı su yarı sirke koyun fırını bir kaç dakika çalıştırın kokuların yok olduğunu göreceksiniz.
6- Ütünün altını ılıkken yarım limonla ovarsanız sarı lekelerin yok olduğunu göreceksiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder