Pratik bilgiler

Pratik bilgiler--

l-Bardaklar iç içe girdiği zaman aman dikkat tehlike yaratmayın sıcak suda bardakları bekletin veya içerde kalan bardağa bir parça buz koyun bardaklarınız kurtulacaktır.,
2-Patates püresi hazırlarken içine tuz atarken biraz şekerde koyarsanız daha leziz püre yaparsınız.

3-Patates haşlarken suyuna bir kaşık sirke ilave ederseniz patateslerin sapsarı ve lezzetli pişer.

4-Peynir kabınıza bir adet kesme şeker koyarsanız peyniriniz küflenmez sararmaz.

5-Fırınınızdaki kötü kokuları yok etmek için yanmaz bir kaba yarı su yarı sirke koyun fırını bir kaç dakika çalıştırın kokuların yok olduğunu göreceksiniz.

6- Ütünün altını ılıkken yarım limonla ovarsanız sarı lekelerin yok olduğunu göreceksiniz.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler