Sakatat Yemekleri

Sevgili okurlar,

Kurban Bayramının yaklaşması sebebiyle Et yemeklerine ağırlık vermekteyiz.Ancak kestiğimiz kurbanlarımızın bir de sakatatları var ,onlarıda iyi bir şekilde değerlendirmemiz gerekli.Bazı tanıdığım kişiler sakatat yemiyor ancak güzel bir şekilde pişirilir ise sakatatlardan da çok leziz yemekler yapılabilir hemde sağlık açısından yararları çok. Siz yinede Eti ve sakatatları dinlendirmeden yememeye özen gösterin yeni kesilmiş bir etin bazı zararlı tarafları olduğunu biliyoruz ve diyorum ki her şeyden azar azar yiyelim sağlığımızı tehlikeye atmıyalım daha çok Kurban Bayramları geçirelim. Şimdiden afiyet olsun.

Ciğer Pane--

Malzemeler--Bir adet Koyun Ciğeri--1 çay bardağı sıvı yağ---3 yumurta--2 avuç rende kaşar peyniri-- 1 fincan galeta unu-- bir çay bardağı un--Maydanoz,tuz,karabiber, pullbiber.

Ciğer Panenin yapılışı--

Ciğerler iyice yıkanıp sivri bir bıçak yardımı ile zarı soyulur.1 cm. kalınlığında doğranır.Bir kapta Kaşar rendesi,un,tuz,karabiber karıştırılır.Ayrı bir kapta 3 yumurta çırpılır.Doğradığımız Ciğerlerin önce bir kısmını yumurtaya sorada kaşarlı karışıma son olarakta Galeta ununa bulayıp Tavada kızdırdığımız sıvı yağımızda kızartalım.Ciğer bitene kadar bu işlemi yapalım ve Servis tabağına aldığımız ciğerlerin üzerine kıyılmış maydanoz ve pul biber ilave ederek soğuk olarak servis edelim.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

2 yorum:

  1. Mecidiyeköy de ıstanbulun en eski sakatatçısı var yani ciğercisi sakatat ürünleri tedarik edebilirsiniz işletme sağlam köklü ve doğal ürünleri var.

    http://mecidiyekoysakatat.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. istanbul toptan sakatat sakatat ürünleri olarak istanbul da hizmet vermekte olan firmamız toptan sakatat üretimin ve satışın da türkiyenin en çok tercih edilen firması haline gelmiştir fiyatlarımız türkiye geneli ve diğer toptancı firmalara göre çok düşüktür ve ürünlerimiz sınıfında en kaliteli ürünlerdir ürünlerimiz bir çok kontrolden geçirildikten sonra satışı yapılmaktadır günlük ve haftalık aylık olarak kesimler yapılmaktadır ürünlerimizi türkiyenin her noktasına gönderiyoruz ürünlerimizin ait olduğu yöreler başlıca balikesir afyon konya ısparta gibi hayvancılığın merkezlerin dedir prensibimiz kaliteyi uygun fiyata sunmak müşteriyi asla mağdur etmemek yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübelerimiz ile bunu başardık ve daha çok müşteriye hitap etmek sana çalışıyor gayret gösteriyoruz sizleri düşüktür neyime aramızda görmekten mutluluk duyarız. Tüm türkiye ye bizi tercih ettiği için teşekkürler alttaki site linkinden toptan sakatat satışı için faaliyet gösteren web sitemize ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler