ZEYTİNYAĞLI PIRASA


PIRASLARI İNCE İNCE DOĞRAYALIM .TENCEREMİZE KOYALIM .ÜZERİNE HAVUÇ EKLEYELİM 1KFİN KADAR KIRIK PİRİNÇ .1ÇBARDAĞI ZYEĞ
1TK TUZ
1KESME ŞEKER
TÜM MALZ. ÇİĞDEN DÜDKLÜYE KOYALIM VE 15 DAK PİŞİRELİM .PİŞTİKTEN SONRA ALTI VE KAPAĞI AÇIK VAZİYETTE SUYUNU ÇEKTİRELİM .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler