ÇATAL ÇÖREK

       
              
1 PAKET MARGARİN
1 SU BARDAĞI YOĞURT
1ÇAYK. ŞEKER
1T.K. MAHLEP
2 YUMURTA(SARISI ÜZERİNE)
1.5 PAKET KABARTMA TOZU
ALDIĞI KADAR UN
HAMUR YOĞURLUP  HAZIRLANIR
PASTANELERDEKİ ÇATAL SİMİT ŞEKLİ VERİLİR ÜZERİNE YUMURTANIN SARISI SÜRÜLÜR VE BİR ÇATALLA UZUN ÇİZİKLER ATILIR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNN........
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler