KAYINVALİDEMİN MEŞHUR PİLAVI

            3 BARDAK PİRİNÇ ISLATILIR.
TENCEREYE 1.5 KASE TYAĞ    3YK SIVIYAĞ KOYULUP PİRİNÇLER KAVRULUR.TANE TANE OLAN PİRİNÇLERE 3SU BARDAĞI KAYNAR  ETSUYU VE TUZ EKLENİP KISIK ATEŞTE PİŞİRİLİR.

3 PATATES
1 HAVUÇ
KÜP KÜP DOĞRANIP KIZARTILIR


250 GR PARÇA ET DÜDÜKLÜDE PİŞİRLİR AZ DİDİKLENİR.

1 KASE BEZELYE HAŞLANIR.


VEE TÜM MALZEME KARIŞTIRILIP PİLAVIN ÜZERİNE ALINIR.
GERÇEKTEN HARİKA OLUYOR.HEM ÇOK BASİT HEM DE ÇOK LEZZETLİ.DONDURULMUŞ GARNİTÜRLÜ PİLAVDAN ÇOK FARKLI OLUYOR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNN
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi
Copyright © 2013. Bomba Yemek Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Özel tasarım ürünler