BU YEMEĞİ İLK EVLENDİĞİM ZAMAN KAYINVAİLDEMDE GÖRMÜŞTÜM....
ŞİMDİ SİZLERE SUNMAK İSTERİM:)
PATLICANLARI YIKAYALIM .DIŞ KABUĞUNU SOYMADAN 1 SAAT TUZLU SUDA BEKLETELİM .
PATLICANLARI SÜZÜP TAM DİBE VURMADAN 2 PARMAK ARALIKLARLA KESELİM .HATTA ÇOK AZ KESİN ,KÖFTELERİ KOYARKEN AÇILIYOR.
İLK KÖFTEYİ EN ORTADAKİ KESİĞE DOLDURUN.
TÜM PATLICANLAR DOLDURULDUKTAN SONRA .KIZGIN YAĞDA İKİ TARAFINIDA KIZARTIP-ÇOK AZ KIZARTSANIZ OLUR-
TENCEREMİZE ALALIM .
ÜZERİNE SALÇALI SOSUMUZU YAPALIM.SALÇALI SOSUMUZA 1TK TUZ VE 1TK KBİBER EKLEYELİM .EKSTRA YAĞ KOYMUYORUM ZATEN HAFİF KIZARTIYORUZ.
ARASINA KÖFTELER:
500 GR KIYMA
3 DİLİM EKMEK
1 YUMURTA
1TK TUZ
1TK K.BİBER
1Ç.KAŞ.KEKİK
1Ç.KAŞ.KİMYON
YARIM DEMET MAYDANOZ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder